M-Tech Platinum

Полски дизайн, немско качество и модерни азиатски производствени машини – това са компонентите, избрани за създаване на модерна серия LED лампи, които изпреварват конкуренцията в своя сегмент, разчупвайки стереотипите за продуктите „Made in China“.

Решението за пускане на нова серия LED лампи, беше внимателно обмислено и планирано от компанията M-Tech, но все пак резултата беше изненадващ – точно след премиерата на Platinum серията, стана ясно, че апетитът на пазара далеч надхвърля предишните прогнози – казват от компанията. Нещо повече, първите дни донесоха много положителни отзиви от нашите партньори и ни стана ясно, че по-нататъшното разширяване и подобряване на асортимента е очевидна необходимост. Днес серията Platinum включва повече от 40 уникални продукта, сред които най-популярните видове заместители на традиционните халогенни крушки като W5W, C5W или BA15s. Фактът, че светодиодите успешно заместват по-старите технологии, не шокира никого днес, но използването на M-Tech Platinum вместо традиционните крушки осигурява скок в производителността в безпрецедентен мащаб.

Серията Platinum е преди всичко синоним на иновации и ефективност. Използвайки знанията, придобити през годините, компанията M-Tech проектира лампите от нулата в лаборатория на отдела за изследвания и развитие в Полша – като целта е била да се избегне използването на готови решения.

Основното предимство на проекта е използването на доказани компоненти, така че Полският проект се поддържа само от компоненти с най-високо качество. Цялата серия Platinum се основава на надеждни източници на светлина Osram, осигуряващи ефективност до 200 лумена от всеки ват. Необичайната производителност изисква и необичайни превантивни решения, така че повечето модели са оборудвани със система за регулиране на напрежението, за да предпазят диодите от прегряване.

И накрая, в обобщение може да кажем, че M-Tech създадe първокласен продукт, достъпен и за тези, които търсят по-бюджетни решения. Серията Platinum е може би най-атрактивното решение на пазара по отношение на съотношението цена / качество.

Продукти от серията, може да откриете в онлайн магазина ни Finish1.BG

А ако не сте уверени какви лампи има Вашият автомобил, можете да ги проверите в Osram каталога за проверка на авто лампи.