fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

85,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 85,00ЛЕВА

Наличност:
Out Of Stock
Код на продукт:
NSSC 540PRO
Производител:
NSSC

Share

Описание

    Нов модел 2017г.!

    Моделът NSSC 540 е създаден за клиентите, при които пространството ограничено и размерът е основния фактор при избора на DRL модел. Компанията NSSC е постигнала отличния ефект на осветяване благодарение на поставянето на диодите в задната част на лампата и отразяване на светлината от специално проектиран рефлектор. Прекрасно съчетание на леща и корпус изработен от алуминий.

    Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 

    Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.

Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.


Коментари (0)

Напишете коментар