fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

105,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 105,00ЛЕВА

Наличност:
Out Of Stock
Код на продукт:
NSSC 828
Производител:
NSSC

Share

Описание

В този модел са използвани SMD диоди с висока мощност, които се съчетават с овалната форма на лещата. Агресивния дизайн на този модел му придава спортен характер. Освен това, иновативната форма го прави лесен за монтаж. Този модел е оборудван с отдушник за регулиране на температурата и налягането във вътрешността на лампата. Задната част на лампата е изработена от устойчиви материали (ABS), които гарантират безопасната експлоатация.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 


Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.


Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.


Коментари (0)

Напишете коментар