fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

80,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 80,00ЛЕВА

Наличност:
В наличност
Код на продукт:
NSSC 824
Производител:
NSSC

Share

Описание

NSSC 824 е една от по-интересните оферти по отношение на уникалния дизайн на лампата - "ромб" и постигнатия ефект. Този модел е насочен най-вече към клиенти, които очакват зрелищен ефект. Той се постига с използване на голямо количество super flux диоди (до 24 бр са използвани в иновативния дизайн). Те са разположени в три реда, което гарантира, че светлината изпълва светещата повърхност на лампата динамично и напълно. Челото на лампата, подобно на други модели, е изработено от PE (полиетилен), а задната страна е изработена от ABS в съответствие с изискванията на ЕС.


Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 


Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.

Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.


Коментари (0)

Напишете коментар