fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

85,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 85,00ЛЕВА

Наличност:
В наличност
Код на продукт:
NSSC 820
Производител:
NSSC

Share

Описание

Това е модел със специален дизайн. Той съдържа 20 SMD 1W диода, поставени в два реда. Лампата е тясна и дълга с плоска светеща повърхност. Постига се пълно осветяване, докато диодите са невидими. Подобно на други модели, челото е изработено от PE, а задната част на лампата, от ABS. Висококачествената конструкция гарантира удовлетворение и дълъг живот на продукта.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 


Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.


Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.


Коментари (0)

Напишете коментар