fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

75,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 75,00ЛЕВА

Наличност:
В наличност
Код на продукт:
NSSC 810
Производител:
NSSC

Share

Описание

Моделът NSSC 810HP е оборудван със серия и паралелни вериги от 10SMD диоди. Той е с доста малки размери, които позволяват да го поставите в прорези или решетки на бронята. Светлините са изработени със метален корпус и вградена алуминиева вътре дънна платка, благодарение на това, топлината, генерирана от светодиодите е напълно разредена, предоставяйки дълга и стабилна работа. Този модел се характеризира с ниска консумация на енергия и атрактивна цена.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 


Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.


Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.


Коментари (0)

Напишете коментар