fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

110,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 110,00ЛЕВА

Наличност:
В наличност
Код на продукт:
NSSC 501HP
Производител:
NSSC

Share

Описание

Това е предложение за онези, които ценят естетичния дизайн. Всяко от телата има по пет мощни светодиода 1W CREE. Този модел е напълно подходящ за тесни пространства, пластмасови компоненти /брони, решетки/. Технически, моделът заслужава внимание, защото е използвана най-нова технология за разсейване на топлината и алуминиева електронна платка. Това е конкурентното предимство на този модел.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 

Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.

Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.

Светлините работят на 12V и 24V волта, което ги прави подходящи както за леки автомобили така и за автобуси и камиони.

Коментари (0)

Напишете коментар