fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

110,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 110,00ЛЕВА

Наличност:
В наличност
Код на продукт:
NSSC 506HP
Производител:
NSSC

Share

Описание

Тъй като DRL 506 е един от нашите най-нови модели, той е сред най-популярните. Неговата конструкция е близка до NSSC 507HP от същия вид, но е по-къс и предназначен за овални брони. Въпреки че, благодарение на специалния дизайн на рефлектора (стъпаловиден), може да се прилага в автомобилите с плоска броня. Мощните диоди SMD 1 W, с голяма светеща повърхност, перфектно акцентират върху разпръскването на светлината, напомнящо на оригиналните DRL светлини, използвани във автомобили от най-висок клас. В момента моделът се предлага в най-новата технологична версия, която определено подчертава неговото качество и осигурява удовлетворението на клиентите.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 

Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.

Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.

Светлините работят на 12V и 24V волта, което ги прави подходящи както за леки автомобили така и за автобуси и камиони.

Коментари (0)

Напишете коментар