fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart');

160,00ЛЕВА BGN

с ДДС: 160,00ЛЕВА

Наличност:
Out Of Stock
Код на продукт:
NSSC 502HP
Производител:
NSSC

Share

Описание

Дългоочакван модел, който напълно отговаря дори и на най-взискателните клиенти. Отличителната черта на светлините NSSC 502 HP от други модели е възможността за различни начини на оформяне на отделните модули „eye lights“ . Многото конфигурации за монтиране дават възможност за уникален и ултра-модерен вид на автомобила. Стандартният пакет се състои от 10 модула “eye lights“, мощни SMD диоди по 1 W. В допълнение, комплектът може да се увеличи с два чифта модули “eye lights“. В този случай може да се постигне изключителен ефект с поставянето на 7 “eye lights“ на всяка страна на автомобила. NSSC Груп използва изключителна система за сигурност против проникване на вода, за да осигури най-добро качество на продукта и да изпълни изискванията на клиентите.

Тези висококачествени дневни светлини от марката NSSC излъчват много ярка светлина - аналогична с тази на фабричните дневни светлини. Всеки модел от тази марка притежава реален сертификат E4 RL00 както на стъклата така и на хартия предоставена от нас при покупката. Изключително лесен монтаж. 

Всеки комплект съдържа модул за управление, който ръководи светлините - автоматично ги включва при стартиране на двигателя и автоматично ги изключва вечер при пускане на къси светлини или намаля интензитета им на 50%. Това може да бъде направено по желание на клиента и е напълно в съответствие със закона за движение по пътищата както в България така и в целия Европейски съюз.

Всеки комплект е с 12 месеца пълна гаранция за какъвто и да било дефект - дори и за проникване на вода в някое от телата.

Светлините работят на 12V и 24V волта, което ги прави подходящи както за леки автомобили така и за автобуси и камиони.Коментари (0)

Напишете коментар